Yndlings-fredag

Bette B i Poppy Rose

I dag har været en fantastisk FREDAG!!
Givet.. en fredag aldrig rigtig dårlig, men i dag har bare været helt igennem god!!

Det har været hyggeligt på job i Butik Lykke med mange grin, gode kunder, hyggelig stemning og skøn optimisme.

Bette B. blev hentet i børnehaven af farmor og farfar. Hun har set frem til det i mange dage og har ikke kunne tænke på (eller snakke om) andet. Vores farmor og farfar er altså bare de bedste – og ingen kan få B’s julelys i øjnene frem, som de to.

Her til aften var vi inviteret til hyggelig fødselsdag hos onkel Stefan.. Det endte med super lækker mad på Restaurant Hedelund i Brønderslev. Der kan de godt nok lave mad! Det var super lækkert og rigtig hyggeligt! Vi nærmest trillede derfra – og det er jo et godt tegn.
Derefter kage, kaffe og gave hygge i Vrå, hvor faster “lise” og onkel Stefan bor.. En stille, rolig og skøn aften med hele familien. Dem kan man simpelthen ikke få for mange af. Ihvertfald ikke med min familie!!

Og i dag skulle bette B. også have morens nye yndlingssæt på fra Poppy Rose. Hvor er det bare skønt, at putte sit guld i noget så blødt og lækkert! Man kan mærke, at det er kvalitet – og jeg glæder mig til at få flere styles fra Poppy Rose ind i B’s garderobe.

Sættet er købt hos lillefigaro.dk.

Elsker simpelthen dage som denne!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>