Yndligsmærker og gode erfaringer

Hvordan mon man starter en blog af på aller-bedste vis?

Jeg tænker, at den bedste måde, for mig, er at fortælle lidt om mine yndlingsmærker til bette B.

Denne sæson har jeg en svaghed for Soft Gallery og Wheat. Bette B. har selv en svaghed for Little Pieces. Her i huset har vi plads til det hele.

Wheat har været en favorit hos mig siden jeg havde butikken. De var det første mærke vi fik og jeg har aldrig haft en klage på deres produkter. Sæson efter sæson har de leveret lækker klassisk tøj til gode priser.

Soft  Gallery har jeg desværre første fået øjnene op for denne sæson, men jeg er helt og aldeles solgt. Jeg har erhvervet mig flere af deres kjoler og leggings til bette B. dette efterår og efter hvad jeg har snuset mig frem til, bliver hendes Soft Gallery-garderobe ikke mindre til sommer. Skøn kvalitet, skønne farver og skønne print.
Little Pieces er uden tvivl et hit hos bette B. og hendes moar. Lige nu hitter deres populære tiger-sweats herhjemme – og jeg kan ikke bebrejde hende. Det er super fint tøj til gode priser. Så kan man jo ikke bede om så meget mere. Det er især de flotte prints og de fine farver, der fanger både mig og bette B.

Udover disse mærker er jeg også glad for Tommy Hilfiger, FUB, MarMar, Mads Nørgaard, Poppy Rose og selvfølgelig mange andre.

Da bette B. var lille var jeg meget glad for mærker som Molo, Småfolk,  og generelt mærker med mange prints. Jeg falder stadig for mange af deres ting, men jeg synes bette B. er ved at være lidt for gammel til det. Eller også har min smag bare forandret sig.. Det er jo også helt naturligt.

Det finder jeg nok først ud af, når vi byder bette nr. 2 velkommen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>