Vi tester Wheat termotøj

Bella2 Bella

I søndags var der simpelthen så dejligt vejr her i Aalborg. Solen var fremme og temperaturen var over 9 grader. Så er der da forår, hva’?

Heldigvis havde Bella og jeg været på tøsetur om fredagen og fundet et nyt sæt termotøj. Prøv lige at finde et sæt, der ikke skriger NEON, STJERNER og HER KOMMER JEG til verden.. Heldigvis fandt vi dette flotte sæt fra Wheat, som vi begge (oh yes.. Bella var også helt solgt!!) kunne li’!
Det blev luftet søndag og det var i sandhed en succes.
Sættet er let, luftigt, smudsafvisende og bliver ikke så nemt beskidt, som man skulle tro. Efter 2 timer i haven med fodbold, trampolin-spring, rutsjebane, gyngerier plus leg i et m*gbeskidt legehus, er der ikke en eneste plet på sættet.

Sættet fåes i to farver og findes både i to-delt eller som dragt.

Jeg har desværre ikke erfaring med Wheats overtøj før nu, men det er i hvert fald ikke sidste gang vi begiver os ud i at købe overtøj fra Wheat. Overvejer faktisk lige nu, om det måske skal være en sommerjakke fra Wheat i år. Jeg har lidt et godt øje til denne :

Wheat Elvira sommerjakke

Find overtøjet og masser af andre lækkerier fra Wheat på www.wheat.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>