Velkommen til Made by Gregersen

… Endelig… Endelig er min blog blevet en realitet! Længe har jeg gået og leget med tanken om denne blog.. Og jeg har da også været tæt på at gå i gang et par gange.
Nu har jeg endelig tiden til at give den fuld skrue – og det har jeg bestemt tænkt mig at gøre!

Ønsket om en blog er kommet efter jeg i 2012 lukkede min børnetøjsbutik i Hune. Jeg kan simpelthen bare ikke slippe min “på-grænsen-til-besættelse” af børnetøj.

De seneste år har jeg selv fundet stor inspiration i forskellige blogs og jeg håber selvfølgelig at jeg kan inspirerer andre med denne blog. Jeg har ikke de store intentioner om at blive en kæmpe modeblogger.. Denne blog er først og fremmest for mig selv.

I dag arbejder jeg i en butik med mode og interiør butik, Butik Lykke – og jeg elsker det. Børnetøj er dog stadig min store interesse og passion og derfor findes Made by Gregersen nu. Et fristed til at drømme, give videre og være mig selv.

Velkommen til!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>