Udsalgs guide

Skærmbillede 2015-06-14 kl. 21.53.29

Så er der rigtig gang i udsalgs Danmark. Ihvertfald i børneverdenen – og faktisk er der så meget gang i den, at jeg ikke rigtig kan følge med. Kan du?
Der er så meget lækkert tøj og der er så mange butikker – hvordan i alverden er det meningen, at man skal finde rundt?

Jeg har prøvet at gøre det noget nemmere at finde rundt i udsalget ved at lave en lille udsalgs-top-fem, som du kan følge – hvis du har lyst, tid og penge til den slags :-) Det er nemlig en faaaarlig liste at gå i gang med! Så er du advaret…

1. Littlem.dk – Littlem.dk har sat prisen ned på mærker som Poppy Rose, Small Rags, Mini Rodini, Gro og mange flere. Spar mellem 20-50%.

2. Luksusbaby.dk – Luksusbaby.dk har en god vane med at sætte forskellige styles ned løbende, men lige nu er der sat rigtig mange spændende varer ned. Dog skal man være hurtig, men man kan også få fat i lækre mærker som FUB, ByClara, Gro, Hugo loves Tiki, Levi’s og mange flere.

3. Glade Rollinger – Glade Rollinger er hurtigt blevet en af mine yndlingswebshops. Den har simpelthen så mange af mine yndlingsmærker, et stort udvalg og altid hurtig levering. Win win… Og som et ekstra win har de nu nedsat rigtig mange varer fra Wheat, Serendipity, Angulus og mange flere.

4. Elle-Belle.dk – Shoppen kører lige nu – 40% på hele shoppen, dog kun indtil i aften kl. 00. Det er jo vanvittigt. Så du kan virkelig lave nogle gode kup!! Når du det ikke, så starter de deres almindelige udsalg imorgen aften – og der kan du helt sikkert også gøre nogle fantastiske gode indkøb.

5. FL4Kids.dk – Shoppen har jeg faktisk først opdaget for nyligt, men den er godt nok fin. Lige nu kører de også udsalg på en masse skønne sager og som en ekstra lille bonus får du yderligere -10%, hvis du følger dem på instagram. Så der er skisme penge at spare!

Det var lige de 5 steder, jeg selv har lagt mine første udsalgs-kroner… Men der dukker helt sikkert mange flere udsalg op indenfor de næste par uger, og så skal jeg nok skrive om det liiiige her – altså i et andet indlæg, forståes…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>