Dollyskirt til bette B

 

Tylskørt til bette B. Tylskørt til bette B.

Hjemme hos os er vi meget glade for kjoler og nederdele – og helst dem med masser af strut og i ægte prinsesse-stil. Som i nok kan regne ud giver det lidt kontroverser, når der skal vælges tøj til børnehaven. Den 3-årige lille dame har bestemt sine egne meninger.

Derfor var glæden også MEGET stor hos bette B, da jeg kom hjem med dette Pettiskirt fra Dolly by Le Petit Tom. I lørdags var jeg nemlig et lille smut i Olgas Oldebørn. Egentlig bare for at kigge lidt… Men det er altså lidt svært “bare” at kigge derinde!

Skirtet er helt perfekt til bette B. Både til at rende rundt og lege i, men også en sikker vinder til årets julekort! Planen var egentlig at vi ville have været i skoven i søndags og tage rigtige prinsesse billeder, men eftersom himmel og hav stod i ét, så blev det hurtigt droppet. Ikke mere regn og storm nu. Punktum.

Så nu venter vi bare på, at vejret bliver bedre, så vi kan få nogle flotte efterårsbilleder af bette B ude i skoven.

I kan finde de forskellige skirts fra Dolly hos Olgas Oldebørn her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>