Træt… Bare træt…

Ok – jeg er virkelig træt.

I som kender mig ved hvor glad jeg er for søvn! Jeg elsker det, som i virkelig virkelig elsker det, men som alle også ved, så hænger søvn og lydløse nætter ikke ligefrem på træerne, når man har et spædbarn i huset.. Det gælder selvfølgelig også herhjemme.

Jeg knus-elsker Fine overalt på jorden, men shiat.. Ville hun gå nedenom og hjem af at sove igennem… Bare en enkelt lille nat. Eller sove til middag i to sammenhængende timer, så moren kunne få en lur der? Det ville så bestemt ikke skade noget – faktisk ville det gøre såååååå godt i mit lille lune sove-hjerte.

Lad mig først slå fast! Jeg har det med sikkerhed ikke en ski’ værre end andre nye mødre… Eller det ved jeg da, at jeg ikke har, men ikke desto mindre… VRÆÆÆÆÆLLL!
Arh, måske ikke vrææl så… Men det er sgu da hårdt ikke at få sin søvn. Bliver det ikke brugt som torturmiddel et eller andet sted? Eller føles det bare sådan…

Fine sover gerne fra 19.30-20 hver aften og indtil 00.30. Så får hun en flaske og sover videre til 04 + -… Derefter sover hun videre til kl. 6.30-7 – hvor hun får en lille flaske og nogen gange sover videre og andre gange bilder sig selv ind, at nu er det morgen… Selvom renderne under mine øjne tydeligt viser det modsatte.
Som jeg skriver det her, kan jeg godt se, at det ikke lyder voldsomt… Men deri er heller ikke talt de mange gange jeg er oppe og stoppe i en sut i munden på barnet og i og med at vi sjældent går i seng før midnat herhjemme, så er det ikke meget sammenhængende søvn det bliver til.

Ej – måske er det ikke så galt. Overvejer faktisk lidt at slette indlægget. Lyder jeg lidt forkælet måske? Satans! Argh, tager sgu alligevel chancen.

Nå, men ikke destomindre, så sover hun kun 40 min., når hun sover i løbet af dagen – og det er bare ikke nok!

Hun er sød, hun er nuttet og hun er ski’ dejlig, men jeg orker ikke at hun ikke er vild med søvn.. Ikke når jeg selv er direkte forelsket i det. What gives?
Gode råd til at få pigebarnet til at sove igennem og tage nogle længere stræk i løbet af dagen modtages med kyshånd og mega meje’ kærlighed

I skal ikke snydes af et billede af lækkermåsen, der smiler sig igennem dagene – selvom det er på 40. minutters lurer.

IMG_0425

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>