Tøsetur til storbyen

I onsdags kom pigerne og jeg hjem fra en super hyggelig tur til storbyen. Jeg havde simpelthen tyvstjålet mine piger, min mor og min lillesøster – og tog til København for at nyde strøget og i særhed Tivoli i alt dets juleglans… Og det kan jeg love jer for, at vi gjorde!

Vi ankom hos min moster Birte og onkel Kaj mandag aften – og efter et besøg af min kusine og hendes skønne familie var det på hovedet i seng, så vi kunne være klar til Strøget og Tivoli om tirsdagen.

Egentlig var planen IKKE at bruge hele dagen i København, men også besøge lidt familie i tirsdags… Meeeeen… Sådan skulle det ikke være. Vi tog ind til byen kl. 10.30 og var hjemme igen 22.30… Tænk sig, at man kan bruge så lang tid på en gade og et forlystelsesland, men det kunne vi altså.
Pigerne klarede det sk*de flot!! Fine er begyndt at sidde lidt op i barnevognen og synes det er sjovt at følge med i alt hvad der sker omkring hende – og Bella var bare vild og på vild jagt efter en helt speciel Elsa-bamse (som vi aldrig fandt!), men tak gudskelov for Bugga.. Så både Fine og Bella kunne få nogle lure midt imellem shopping.

Hold nu käftan, hvor er jeg vild med Tivoli i julen! Det er sgu da magi i hverdagen, de byder på. Det er efterhånden blevet en tradition at tage i Tivoli i julen med mine søde veninder, men i år kunne det ikke lade sig gøre… Og egentlig troede jeg ikke vi kom afsted så, men heldigvis ville min søde mor og søster gerne rive et par dage ud af kalenderen for at hygge med mig og mine piger, skønt!!

Så fik jeg nemlig lige mit julefix for i år.

I et helt andet indlæg kan du læse om, hvordan Michael mon har det med at blive forladt i tide og utide – det er nemlig ikke første gang det sker… Og heller ikke sidste!

IMG_0135-1.JPG

IMG_0129-0.JPG

IMG_0125.JPG

IMG_0121-0.JPG

IMG_0107.JPG

IMG_0093.JPG

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>