Sommerhus-hygge-weekend

Bella og BelisBellafoto15 Denne weekend valgte min lille familie at tilbringe i vores lille bitte sommerhus i Blokhus.Det er simpelthen så dejligt at være hjemmefra og føle man har ferie – også hvis det bare er for 2 dage!

Som I kan se var vi en tur ved havet. Det er simpelthen det smukkeste i efteråret – og så var det også var den perfekte mulighed for at få afprøvet bette B’s nye Verre de Terre flyverdragt. Den bestod i allerhøjeste grad! B’s første flyverdragt var en MOLO – og den holdte de første to år. Vi har været super glade for den, men nu skulle der prøves noget nyt. Valget faldt i år på en Verre de Terre. Dels fordi den er suuuper flot, men også fordi B. skal have det bedste til børnehaven – og det er jeg sikker på, at hun har fået.

Til B’s flyverdragt har jeg købt en Huttelihut elefanthue, som ligeledes bestod i bedste stil. Faktisk så meget, at B måtte have den af til sidst, fordi hun havde det så varmt. Så ikke nok med, at den er direkte smuk.. Den holder også på varmen. Det kan vi li’!

Far og B.

VesterhavetMed ved vandet havde vi selvfølgelig far og alletiders moster Tinna. Det var en skøn efterårsdag, der viste sig fra sin allerbedste side!

Ud over strandturen var vi også en tur i vandlandet i Danland. Bette B. er blevet en rigtig vandhund og det nyder vi i fulde drag!!Ellers bød weekenden på hygge, spil, stearinlys, kærlighed og familie-tid! Lige en weekend efter mit hoved.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>