Smukke tegning – kan man blive afhængig?

IMG_0150

Jeg er fuldstændig hovedkulds forelsket i disse tegninger fra Simone Thorup Eriksen. Disse er lavet specielt til mine piger.
Bellas tegning er selvfølgelig fyldt med prinsesser og ballerinaer. Det har jo i mange år været favoritten hos min store pige – og så skal det da også være, når hun skal have lavet en tegning specielt til hende.
Fines tegning er selvfølgelig inspireret af, hvad jeg er forelsket i for tiden… Og det er naturen, skoven og dyr. Derfor er Fines tegning med skovens dyr – med et feminint touch. Hun bliver jo sikkert en prinsesse, akkurat som sin søster, men hvis det ender sådan – så må der jo bare endnu en tegning til.

Jeg faldt over Simones instagram profil, @simonethoruperiksen, for ca. et års tid siden – og jeg har simpelthen ventet på en lejlighed til at få bestilt tegninger hos hende lige siden… Hun har virkelig et talent og fanger virkelig ens ønsker. Man skal bare komme med et par stikord til hende og vupti… Så har hun kreeret en helt specielt illustration til dit helt specielle lille menneske. Besøg hendes hjemmesiden her – og forelsk dig!

Idag har jeg haft begge mine piger hjemme – og vi har bare råhygget. Heldigvis for os faldt årets første sne også i dag, så Bella og jeg fik vist Fine-fis, hvad det hvide stads var for noget. Dagen gik med en masse dyner på sofaen, levende lys, pebernødder og HYGGE.

Og lige i den helt anden grøft – så har min bedste veninde meldt hende og jeg til noget Crossfit booty camp i det nye år.. Shiat, jeg sveder allerede -bare ved tanken.. Men hva’ fa’en.. Noget skal der gøres ved det her kadaver snart og måske er det liiiige til der skal kickstarte vejen mod drømmekroppen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>