Sevans til l*rte tiger

Som I måske har bemærket bliver bloggen ikke overrendt af indlæg lige for tiden. Det er simpelthen af den enestående l*rte grund, at mit yngste guld er blevet til en lille tiger… Eller det tror jeg ihvertfald… Ellers er der virkelig frygteligt lang tid til at Fine skal begynde i dagpleje og jeg slipper for at stå for putningen.

Lad mig lige slå fast. Jeg har virkelig en skøn og dejlig datter, der har nemt til smil og latter – også selvom hun er midt i et famøst tigerspring… MEN… Hun synes ikke lige, at fundet tricket til at falde i søvn og så sove til, at hun er frisk!! Man skulle nærmest ikke tro, at hun var mit barn… Men det er hun – hun har nemlig de samme sorte troldehår på ørene, som jeg havde da jeg var baby.
Hmm.. Sidespor..
Når hun bliver lagt, skal hun vugges i søvn – og så bruger hun gerne 15-30 min. på at pøle rundt og finder sig så endelig til rette – og tager en god lang lur… NOT!! Hun vågner konsekvent efter 40 min. – på klokkeslettet!!

Og ja… Jeg har prøvet alt, jeg kan komme i tanke om for at få hende til at sove længere. I et koldt lokale, i et varmt lokale, udenfor, indenfor i vuggen, i et lyst rum, i et mørk rum, i et stille værelse, i en lokale med tv, i en stor barnevogn, i en “klemt” barnevogn, med klud over hovedet, uden klud over hovedet, med maven fyldt af mælk, uden maven fyldt med mælk… Og INTET virker!!
Bortset fra igår, da Bedstemor putter… Så kan man godt sove 1,5 time… Hva’ f*nden, Fine. Slap in tha face, siger jeg bare.

Nåh, men jeg trøster mig med at mit smukke barn sover fra ca. 19.30-20.30 til ca. 7.30-8.30 hver nat, kun afbrudt af en enkelt flaske – og det er sgu da dejligt!

Hvis en af jer ligger inde med vidundermidlet til længere lure i løbet af dagen, så tager jeg gerne imod – med kyshånd og mega maje’ kærlighed!

IMG_7574.JPG

Billedet er fra dengang hun sov fra alt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>