Sally & Sørøveren – nu i Åbybro

IMG_9331.JPG

IMG_9339.JPG

IMG_9336.JPG

IMG_9330.JPG

I denne weekend havde vi smidt farmand i sommerhus for at komme i bund med en masse hængepartier… Alt imens holdte vi tøse-weekend – bare Bella, Fine og moren.
Vi startede weekenden ud med at tage til reception hos Sally & Sørøveren, der har flyttet sine lokaler til Åbybro. Ditte, der ejer butikken, er ikke rigtig klog… Ikke nok med at hun er ved at renoverer huset, som hun skal bo i med sine 4 (!!) børn… Hun smækkede også lige denne butik op på små 4 dage. Yes yes – der er ild i rumpen på hende, men hun gør det sgu ski’ godt.

Butikken var blevet så fin og helt unik. I stedet for at bruge almindeligt inventar havde Ditte fået fat i masse rør, der blev brugt til at hænge tøjet på. Det er jo helt genialt og det giver altså bare en anden stemning i sådan en butik, når ikke alt er hvidt og steriliseret.. Og ikke nok med at butikken tager sig hyggeligt og unik ud – den er også fyldt til randen med lækkerier til både piger og drenge – og det er altså også til både store og små. Det kan godt være farligt, at tage en tur til Åbybro.

FullSizeRender

Dette røg med hjem til mine piger – bare fordi jeg ikke kunne lade være. Marmar Cph. har jo en helt specielt plads i mit hjerte. Ene og alene fordi det er så super lækkert! Især de bløde bukser glæder jeg mig til at stoppe Fine i.
Kjolen fra Soft Gallery er selvfølgelig til Bella og hun er så ualmindeligt skøn i den.

IMG_9341

Har jeg måske ikke ret, hva’? Hva’? Hva’? Selvom Bella også forelskede sig hovedkluds i en kjole med masser af stjerner og glimmer, så blev den denne der kom med hjem. Det var nemlig også en rigtig “prinsesse-kjole”, mente pigen, heldigvis. Desuden synes moren efterhånden også er vi er godt fyldt op med kjoler i glimmer – det må blive en julegave.

Udover det lækre tøj kom vi også hjem med noget praktisk. Vi fik jo hele 3 fødselsdagstog og 2 Frk. Strudser oppe fra Sally & Sørøveren, så det skulle lige byttes til noget andet.

Det blev disse skønne ting fra Design Letters, som vi også havde ønsket os til Fine i dåbsgave.

IMG_9403

IMG_9404

Det er så yndigt, at jeg nærmest overvejer at begynde på at give Fine grød før tid… Meeeeen… Det går i forvejen stærkt nok med hende, så jeg skal nok ikke forhaste mig alt for meget.

Alt i alt havde vi en super hyggelig tøse-tur og vi havde taget vores “au-pair” (ihvertfald for dagen), min søde veninde Louise, med. Hun tog lige det tunge læs (læs: Fine), mens Bella og jeg prøvede kjoler i massevis.

Ta’ lige en tur forbi Sally & Sørøveren, hvis du er i området. Den er bestemt et besøg værd – om andet så bare for at se hvor flot butikken er blevet og hvor meget lækkert tøj man kan stoppe ind i et rum.
Har du ikke mulighed for at besøge den fysiske butik i Åbybro, kan du altid finde Sally & Sørøveren på lly.dk eller følg hende på instragram: llydk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>