RadiCover

Det er ikke den store hemmelighed, at vi er glade for elektronik herhjemme. Michael og jeg har altid været glade for vores fjernsyn, telefoner, kameraer, computere og nu vores Ipads.
Dette har selvfølgelig gjort at først Bella, men nu også Fine er glade for at spille og se tegnefilm på vores Ipads – og inden nogen kommer op i det røde felt…
Det er ikke fordi de sidder med “skidtet” i flere timer hver dag!

Bella bruger primært IPad’en til at til at koble af med, når hun kommer hjem fra børnehaven og har leget med Fine. Så skal det lille hoved have ro – og det får det lov til.
Fine er vild med at se Teletubbies og spille et memory-spil med dyr. Hun hygger sig rigtig meget med det, når hende og Bella har brugt deres sidste energi på leg inden aftensmad – og så giver det en omkring halv time længere i sengen om morgenen til trætte forældre.. Så er det ren win win!

Jeg har altid set det som en fantastisk ting at vores børn lærer at håndtere de forskellige elektroniske ting vi har i huset. Det er altså fremtiden, om man vil det eller ej – og bliver helt sikkert en stor del af deres skole og arbejdsliv, så så længe det er på et “børnevenligt” niveau, så ser jeg ikke den store skade i det… Og dog…

Jeg må indrømme, at jeg så småt begyndte at bekymrer om farerne ved, at de vigtigste små mennesker i mit liv bliver udsat for en del stråling i deres hverdag – kald mig bare tosset og panoid – fordi det er jeg helt sikkert! Derfor var det skønt, at få snakkede med Lisa fra RadiCover

IMG_5200IMG_6701

Hos Radicover har de en mission, om at skabe sikkerhed og tryghed omkring brugen af trådløse produkter. Deres produkter er skabt til at give en effektiv beskyttelse mod mobilstråling. Der er brugt lang tid på at udvikle specielle anti-strålingsprodukter, som skal give maksimal mulig reduktion af mobilstråling, samtidig med at de påvirke de forskellige produkters signalstyrke, så lidt som muligt.

Fluks fik jeg nemlig et cover hjem til vores IPad – og jeg kan jo af gode grunde ikke fortælle jer, om det virker, men det giver en ro, at have det på, når pigerne bruger den. Jeg føler at jeg gør den smule jeg kan for at beskytte dem mod strålingen, uden at tage deres “legetøj” fra dem.
Ud over at coveret beskytter pigernes inderste, så gør det heller ikke noget, at det ser pænt ud yderst! Det er dejligt, at jeg kan bruge den uden at skal skifte coveret ud med et “voksen” cover – jeg vil da også gerne beskyttes!!
Vi er også ret imponeret over, at coveret det kan stå selv, når der skal ses tegnefilm – og ikke så nemt, som fx. Apples eget cover til IPad’en, lader sig så ned.

Jeg fik et lille cover til min Ipad mini, som er den IPad, som bliver brugt mest herhjemme, men vi skal helt klart have fat i endnu et til vores anden IPad!

Nu kan vi lige så godt være på den sikre side :-)

IMG_6699 IMG_6700

Sponsoreret

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>