Poppy Rose og Petit by Sofie Schnoor

Poppy Rose og Petit by Sofie Schnoor

Så fik vi taget hul på pakken fra lille Figaro. Uha, den har været længe ventet! I den forstand, at moren har været forelsket i sættet i måneder.. Og nu er det endelig landet på matriklen.

Lille Figaro holder fødselsdag og giver i den anledning -30% på alt i deres shop. Dette gælder også AW13 nyheder!! Som I nok husker gav det anledning til at bestille nogle af morens store efterårs ønsker til B. Det blev til et lækker sæt fra Poppy Rose og yndlings ballerina-sko fra Petit by Sofie Schnoor.

B. har ikke været i tøjet endnu (så snart hun sætter foden indenfor døren ryger dagens tøj af og på kommer prinsesse-kjolerne – og så kan hun bestemt ikke lokkes i andet!) men det er så absolut pakket ud og klar til at tage i brug – snarest! Faktisk skal vi til fødselsdag hos onkel Stefan på fredag.. Det kunne jo være den perfekte mulighed for at vise det frem.

B. var selvfølgelig mest begejstret for sine nye flotte “prinsesse-sko”! Så intet nyt under solen der… I morgen skal de vises frem i børnehaven – og det er noget, som gør lykke!!

Du kan stadig nå at benytte dig af Lille Figaros skønne tilbud, da de har valgt at forlænge deres fødselsdags-tilbud t.o.m den 8. November. Se mere her!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>