Onsdags-lir… Instagram style

Jeg kan godt love jer for, at jeg var ramt i går. Allerede da jeg var oppe og give Fine flaske kl. 3, kunne jeg mærke, at jeg havde kvalme – og da jeg vågnede kl. 8 var den helt gal. Hen af dagen blev det kun værre og jeg endte med at ligge på sofaen med feber og kvalme – MENS jeg passede begge piger… Fordi liiige i går havde Michael og hans kollegaer selvfølgelig valgt at holde “arbejds-aften”. Jeg er sikker på, at jeg ikke havde klaret den, hvis min søster ikke var dukket op for at låne “GregersenGym” – og endte med at lave aftensmad til Bella og lege med Fine, så jeg fik sovet et par timer på sofaen. Thank God.

I morges vågnede jeg og var forholdsvis frisk igen… Og så trængte jeg til et billigt grin! Det fandt jeg – og det skal da deles.

Altså jeg er jo inkarneret instagram-FAN! Jeg synes det er en hyggeligt univers, hvor man kan finde mange sjove ting, god inspiration til børneværelser, barnedåb, mode, fashion, og mm. Jeg elsker selv at følge mange forskellige damer (og et par mænd) og jeg elsker, at mange har lyst til at følge med i mit univers.
Eftersom at Bella er inkarneret prinsesse-FAN, synes jeg jo disse billeder er helt geniale og dem har jeg grinet meget af i dag. Om end jeg nok ikke lige viser billederne til Bella – ikke endnu. Hun skal tids nok finde ud af, hvad instagram og facebook er… Så lige nu griner jeg i mit stille sind – og deler det med jer i stedet!

If Disney characters were on Instagram – HelloGiggles If Disney characters were on Instagram – HelloGiggles1 If Disney characters were on Instagram – HelloGiggles2 If Disney characters were on Instagram – HelloGiggles4

If Disney characters were on Instagram – HelloGiggles3

Få flere billige grin her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>