O k t o b e r

IMG_9309.JPG

Nåh – det her indlæg er vist lettere forsinket… Men hvorfor skulle det være anderledes end alt andet i mit liv. Ha ha!

Oktober var på alle måder den værste og en af de bedste måneder i år. I den ene ende var det måneden, hvor jeg – for første gang i mit liv – var indlagt og overladt til det danske sygehusvæsen.. Det i sig selv var faktisk ikke så slet, hvis man ser ud over det ufattelige savn til min mand og mine piger. Men smerterne! Smerterne! Det var virkelig det værste, jeg nogensinde har prøvet… Og jeg har trods alt født to børn.
I den anden ende fik vi fejret vores smukkeste Fine, der endelig fik sit skønne navn. Alt det ind imellem bestod af smerter, utryghed, læger, hygge, stress og planlægning – og hverdag selvfølgelig!

Så efterårets første måned var …hmm… Lad os sige… Fyldt med erfaringer – på godt og ondt.

1. Efter pigerne var taget med farmor og farfar hjem, festede kongen og dronningen videre til den lyse morgen.
2. Min smukke Josefine og jeg i kirken på hendes dåbsdag.

3. Dejlige Bella er vild med Mumi – det har hun vist arvet efter sin alletiders lege-moster, Nanne.
4. Bella til bObles tumletid på Fusion i Aalborg. Hun hyggede sig rigtig meget – og plager tit om at komme i bObles-museum igen.
5. Mine 3 piger, Bella, min lillesøster Tinna og Fine.
6. Mit første billede som indlagt og klar til operation.
7. Mit første billede, da jeg kom hjem, efter at have været indlagt.
8. Bella, Michael og jeg dressed-to-impress

9. Min elskede og vores yngste guld.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>