Nu det jul igen, nu det jul igen…

IMG_9809

Jeg synes altså det går for stærkt, men heldigvis er jeg helt vild med jule-tiden… Især når jeg har barsel. Så er der i den grad tid til at nyde December måned fuldt ud.

For min lille families vedkommende startede julen allerede i lørdags, da vi var til årets første julefrokost hos alletiders farmor og farfar. Det er den hyggeligste dag med masser af lækker mad, pakkespil (med en milliard gaver) og selvfølgelig hygge til op over begge øre.
Vi er forholdsvis meget sammen med min svigerfamilie og det er altid hyggeligt, men det er nu også lidt specielt, når der er en officielt grund til at mødes.

IMG_9877

IMG_9902

Svigermor disker altid op med alt for lækkert (og alt for meget) mad – og det er nærmest umuligt at stoppe, når først man er gået igang. Især når det er årets første julemad, der bliver serveret.. Så er der altså dømt top-mave!
Udover lækker mad, pakkespil og hygge var det også en god undskyldning for at få luftet julekjolerne – både min og pigernes.

Planen var jo at bruge pigernes kjoler fra barnedåben som julekjoler også, meeeeen så faldt jeg lige over Wheat kjolerne på ellebelle.dk – og så kunne jeg ikke modstå.

… Og når man ser pigerne i kjolerne bliver man da helt og aldeles i julehumør!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>