Nordic Kids Living

Min søde veninde, Louise og jeg startede for en månedstid siden Instagram-siden, @nordic_kids_living. Egentlig var det bare ment som en side, hvor vi kunne have alle de forskellige billeder vi faldt over, når vi ledte efter inspiration til vores ungers værelser.
Louise har nemlig to dejlige drenge, der er begge er omkring ét år ældre end Bella og Fine – så vi deler samme interesse (læs: besættelse).

Hvad vi ikke havde regnet med, var den enorme interesse der var for børneværelser – vi er åbentbart ikke de eneste med en besættelse 😉 De er væltet ind med følgere – og det er jo helt fantastisk! Så fantastisk, at vi faktisk er i gang med at kreere en blog til at nordic kids living, hvor vi fordyber os endnu mere i alt hvad der har med børnværelser at gøre!

Mens vi venter på at kunne afsløre vores planer for NKL, så har vi valgt at afholde en konkurrence i samarbejde med posture.dk og boerneneskartel.dk på vores instagram.

Processed with VSCOcam with m5 preset

Vi leder nemlig efter INSTAGRAMS SØDESTE SOMMERBARN – måske du kender en, der passer perfekt ind i den kategori :-) Hvis du gør, så synes jeg du skal finde os på instagram @nordic_kids_living og deltage i konkurrencen.

IMG_68481

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>