the NEXT big thing

Next

Da Bella var bare en lille bitte pige, faldt jeg over butikken NEXT midt på strøget i KBH.Efter den lille opdagelse var jeg helt hooked. Fint tøj, fine priser og god kvalitet.. What’s not to love. Til min store sorg lukkede butikken desværre.. Men længe leve internettet.

Forleden dag indså jeg at det var begrænset, hvad jeg kunne finde i str. 50 i gemmeren til frk. Josefine. Jeg ved bare, at jeg ikke kan holde ud, når hun svømmer rundt i str. 56.. Jeg får fniller af det!! Så jagten på noget fint babytøj i str. 50 gik ind… Og igen tyede jeg til Nextdirect.com.
Det blev til 2 kjoler, 3 par leggins, en heldragt, en tunika, 2 sommerdragter og 2 hårbånd til den nette pris af 600,-. Det er jo nærmest et fund, tænker jeg :-)

Ikke nok med at priser og kvalitet bare dur hos Next. De lever også op til et kæmpe 13-tal hvad angår hurtig levering. Bestilling mandag aften, afsendt tirsdag, modtaget onsdag. Ikke så meget p*s der!

Så kæmpe anbefaling med 5 stjerner her fra Vejgaard :-)

Bellas julekjole i 2012 og hendes fødselsdagskjole i 2013 var begge fra Next! Jeg elsker dem stadig, selvom hun desværre for længst er vokset ud af dem begge to.. Men så er der jo grund til at finde nogle nye 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>