Når man bare er heldig…

Lige for tiden er der ret heftig debat i medierne (sociale og like-wise) omkring forældre og deres brug af deres børns institutioner. Denne gang kører det på, hvor lang tid man kan tillade sig at sende dem afsted, osv. Om få måneder handler det om at sende dem derned i ferien – bare vent og se.

Hver gang en af disse debatter dukker op, minder det mig om hvor ufatteligt heldig jeg er. Jeg aner intet om, hvad der er det rigtige er for andre – og det skal jeg overhovedet ikke gøre mig klog på… Hver mand – sin butik (eller hvad er det nu man siger?)

Her på matriklen er det rigtige ikke, at sende mine piger i dagpleje og børnehave fra 7-16 hver dag – og heldigvis behøver det ikke at være en realitet for os.

Pigerne skal stadig afsted i deres DP og børnehave, men det giver det dejligste frirum, at der kan være korte dage, meget korte dage og skønne hygge-fridage – og sygedage, uden det store besvær! 

Allerede nu føler jeg at Bella 4 år og Fines knap 9 måneder er fløjet afsted… Og jeg har nydt hvert et øjeblik (eller næsten da..), men jeg ved også at tiden ikke kommer til at gå langsommere og derfor skal jeg have alt det hygge ud af dem, jeg kan – inden de ikke gider det mere. Ja – jeg har allerede fået den først “mor, du er piiinlig” smidt i hovedet af Bella nede i børnehaven! #præteeanger

Hvor må det være svært for jer, der heller ikke synes det er det rigtige at sende jeres børn afsted, men som ikke har andre muligheder. Der skal jo mad på kroppen, tag på hovedet og tøj på bordet! Hatten af for jer!

Så denne lørdag aften i sommerhuset har jeg taget taknemligheds-hatten på og er lykkelig for at, for nu, har vi muligheden for at give vores piger lidt mindre institutions tid end de fleste – og mere tid til at blive kysset på at deres moar.

God weekend fra Blokhus – og MYS lidt mere på jeres børn. Det kan aldrig skade!

  

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>