Mors dag

I går var det mors dag – og det blev selvfølgelig husket her i Vejgaard. Jeg lader ikke en chance for at blive fejret som mor gå min næse forbi, kan jeg love jer!!

Vi var inviteret til brunch hos farmor og farfar i Brønderslev og skulle tidligt afsted, så Fine kunne få dagens første lur hjemme hos dem. Fine vågnede allerede kl. 7 – og var frisk og frejdig. Save to say… Det var hverken mor eller far, så med lidt god vilje og “Cykelmyggen Egon”, hedder den ikke det?, på Ramasjang fik vi hende placeret mellem os og trak den en time længere i sengen. Mors dag score nummer 1!

Mors dag score nummer 2 fulgte hurtigt efter, da Michael tog hende med op og gav hende morgenmad og forærede mig 40 ekstra minutter i sengen. Dermed opnåede jeg mors dag score nummer 3, da Bella kom og puttede sig ind til mig og så puttede vi liiiige lidt længere.

Mors dag score nummer 4 mødte jeg, da jeg trådte ind i køkkenet. Der sad farmand og Fine og stak mig de største smil. Efter at have suget de smukke smil til mig fik jeg øje på mors dag score nummer 5, den fineste buket blomster med tilhørende gave og kort. Altså mine piger (og min mand) – de kan bare!

Selvom jeg havde stukket lidt til Michael var jeg ikke helt sikker på, at han havde fattet hentydningen, men det havde han sgu – og indeni pakken lå mors dag score nummer 6 ; det fineste lille armbånd i guld. Det er så yndigt og fint – og helt perfekt.

Resten af dagen tilbragte vi hos farmor og farfar, sammen med vores fastre, onkel, kusine og fætter… Og det var bare ski’ hyggeligt! Vi nåede også en tur hjem forbi min mooooar, men hun skulle desværre arbejde, så vi har udskudt vores “mors dag” til på tirsdag. Dermed mors dag score nummer 7 – dobbelt op på mors dag!! Mon Michael falder for den?

IMG_3351

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>