Mini A Ture jule-kærlighed

Mens jeg arbejde i Sally & Sørøveren stiftede jeg bekendtskab med Mini A Ture. Jeg blev hurtigt glad for deres gode kvalitet og søde design. Dette har bestemt ikke forandret sig sidenhen og derfor blev jeg også super glad, da jeg så deres flotte julekollektion.

Jeg er vild med de flotte kjoler og nederdele. Det er jo som sagt det eneste, der hitter her på matriklen lige for tiden!!

Jeg elsker at finde flotte og specielle fødselsdagskjoler og julekjoler til bette B. I år har Mini A Ture ihvertfald opfyldt kravene. Jeg er især vild med den sorte kjole med guld-bomberne.. Det er sjældent jeg køber sort til bette B, da hun bliver så lys i det, men denne er simpelthen så yndig, at den godt må finde vej herhjem.

Se det store udvalg af Mini A Ture til både drenge og piger her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>