Min mand kan!

Michael og jeg har jo været forlovet siden August 2009 – hvilket giver lidt over 6 år nu… Og nu skal vi så (endelig!) giftes!

De sidste par år har jeg joket lidt med, at hvis vi nogensinde skulle giftes, måtte han altså på knæ igen – og diske op med endnu en ring!

Ikke desto mindre forelskede jeg mig hovedkulds i den smukkes ring fra Halbergstadt.dk. Den smukkeste MyDiamond og allianceringen dertil, så den blev da lige nævnt i samme sammenhæng… Evt. kunne den da bruges som en morgen-gave og vielsesring :-)

Nåh, men hvorom alting er, så begyndte vi jo at planlægge brylluppet til næste år og sende vores save-the-date ud.. Så forestil jer lige hvor overrasket jeg blev, da min vanvittige og helt fantastiske mand – lørdag aften – faldt på knæ – midt i vores stue – som var fyldt med stearinlys – og gav mig endnu en gudesmuk forlovelsesring OG vielsesring!

Processed with VSCOcam with f2 preset

Fik jeg sagt at jeg GLÆDER mig til juni 2016 – faktisk så meget, at jeg næsten ikke kan være i min krop mere!!

IMG_7909

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>