Milestone Baby Cards

Nå, men tilbage til de der Milestone Baby Cards. Dem er jeg noget imponeret over – hvis I ikke kan fornemme det.
Som I nok kunne fornemme på mit tidligere indlæg, så er jeg noget imponeret over alle de gaver, der fulgte med, da vi kom hjem med lille Fine. Ikke kun til lillesøster, men også storesøsteren og mig selv. En af de gaver vi er svært imponeret over de skønne kort fra Milestone Baby Cards. De er simpelthen for skønne!

Milestone Cards
De fremhæver de store øjeblikke i det lille barns liv, fx. I dag er jeg 1 uge gammel, 2 uger, 4 uger, første fødselsdag, i dag smilede jeg for første gang, osv. Så smider man kortet ved siden af barnet og vupti – så har man dokumenteret barnets første et-eller-andet.

Milestone Cards Milestone Cards
Vi er allerede godt i gang med Fines babybog, som er fra Mine Første År. Den har vi også til Bella og er meget glade for den. Den kombinerer en masse praktiske oplysninger med en slags scrap-bog – hvor billederne med disse kort jo passer perfekt :-)

Så hvis jeg skal købe en barselsgave (hvilket jeg faktisk snart skal), så kunne valget sagtens falde på disse fine kort. Står du og mangler en gave eller er du selv lige blevet mor, kan du finde kortene her. På samme side kan du også finde den Barnets Bog, som vi har valgt at bruge til vores tøser. Se den her.

Lige her på falderebet har jeg opdaget at Milestone nu også laver graviditets-kort. Shiat, dem gad jeg godt have haft fingerne i, mens jeg var gravid!!
Find kortene her og pynt din fine mave med et lille kort. Det er da en go’ ide :-)

Milestone Pregnancy Cards

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>