messmakers.dk

I marts åbnede søde Katinka endelig sin skønne webshop, messmakers.dk, med nogle af mine absolutte favorit mærker, nemlig Mini A Ture, POPUDSHOP, Petit by Sofie Schnoor, Petit Bateau, CamCam og mange flere.

Jeg har allerede forelsket mig i alt for mange styles inde fra messmakers, men disse er allerede klikket hjem til min Bella. Hvordan kunne jeg andet?

Verdens smukkeste sommertøj. Punktum. POPUPSHOP har stjålet mit hjerte. Punktum.

Jeg er vild med mønsteret på kjolen – og snittet. Den skal selvfølgelig styles med sløjfer fra Bows by Stær. Den egner sig perfekt til både børnehave-leg og sommer-fester. Toppen og nederdelen skal så absolut bruges sammen, men også hver for sig. Toppen til jeggins, som disse (hedder de stadig det?), hvis jeg nogensinde kunne lokke hende i dem og nederdelen med en fin silketop eller en blå bluse, som denne fra Wheat. Mulighederne er heldigvis mange.

Så nu må foråret gerne vise sig, sådan for real for real, men inden den gør, så kommer denne skønhed altså til at være en fast del af Bellas hverdag. Det er muligvis den smukkeste termojakke, jeg nogensinde har set. Eftersom Bella vitterligt er en rigtig dame på 4 år, så er denne jo som skabt til hende!!

Skærmbillede 2015-04-15 kl. 21.20.12

Kjole, top og nederdel // POPUPSHOP. Sløjfer // Bow’s by Stær. Leggins og top // Wheat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>