Mere sommerhus + en ny legeplads + KONKURRENCE

Så er det hverdag igen efter endnu en skøn weekend i vores sommerhus. Jeg lever for weekender, som den vi lige har haft. Ren afslapning og overdreven HYGGE – med mine alleryndlings mennesker i hele verden.

Da jeg havde hentet Bella fra børnehave i fredags mødtes vi med vores farmand og tog ind på gammeltorv for at høre Emilie Esther synge. Bella er så betaget og har troligt set X-faktor OG stemt på hende HVER fredag – så nu skulle hun opleves. Koncerten var helt perfekt og Bella er om end endnu mere starstruck.

Efter koncerten fik Bella en YOGO og så fløj vi afsted mod Blokhus for at nyde aftenen.
Lørdag tog Michael tidligt afsted til Århus for at blive mål, vejet og testet – og pigerne og jeg sov længe og da vi stod op var der høj solskin, hvad mere kan man be’ om.
Vi brugte dagen på hygge med dejlige mennesker og is – og da faren kom hjem, stod den på mere hygge og mini-golf. Så I kan nok fornemme at det er skønne dage vi tilbringer i Gevinsten (det hedder sommerhuset).


Søndag var vejret ikke rigtig sommerhus-venlig – og dog… Til trods for regn og blæst, var vi ude og gå en tur – og derefter hjem til brætspil og mere HYGGE. No wonder, jeg er vild med det summerhouse. man intet laver andet end hygge. It’s my thing!

Ud over at bruge weekenden på masser af HYGGE har jeg også fundet en ny legeplads, nemlig den skønne nye webshop, messmakers.dk. Den nyåbnede shop har alle de skønne mærker, som fx. marmar, Mini Rodini, Camcam, Mini A Ture, POPUPSHOP og m.m.

Læs mere om min skønne nye legeplads i morgen, men indtil videre kan du jo hoppe ind på min instagram og deltage i konkurrencen om en sommerjakke efter eget valg fra Mini A Ture hos søde Katinka fra … you guessed it… messmakers.dk!

IMG_2689

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>