Mavekneb – din djævel!!

Jeg er træt.. Hold nu k*ft, hvor er jeg træt!

I dette øjeblik drømmer jeg om 2 ting, kun 2 små ting. 8 timers sammenhængende søvn og en tur i et skoldhedt badekar – og de to ting må gerne kombineres. Det ville faktisk bare være fedt!!

Nå, men back on track… Lige siden dejlige Fine kom til verden har hun haft ondt sin lille mave. Bare mavekneb, som man kan forvente af en lille ny mave, men i nat tog det overhånd – og jeg havde ikke set den komme.

Kl. 2 blev jeg vækket af et hyl, som den bette pi’ aldrig i sit korte liv har udstødt før. Det var så hjerteskærende, at jeg næsten hylede med… Og så er skråleriet faktisk ikke stoppet – ikke før nu. Ikke sådan for alvor ihvertfald. Det eneste der virker er mad – mad og mere mad… Og en lille smule mavegymnastik. Hver eneste gang, der sniger sig en fis forbi, så græder hun – og moren græder med.

Lige nu ligger hun og sover, men jeg ved at det er på lånt tid… Så den dyrebare tid, som jeg har, bruger jeg selvfølgelig på at blogge – hvad ellers ;-)Den eneste grund til at hun endelig er faldet til ro nu er, at Michael fik lavet sukkervand til hende. Jeg tror måske, at det kunne være den dybe tallerken her i Vejgaard. Måske – nu må vi se, hvordan natten spiller sig ud.

Jeg er egentlig ikke meget for det der sukker-stads, men som jeg – igen og igen – siger til mine svigerinder og som de er meget enige i, så gør man, hvad man skal for at overleve – og lige nu skal der RO til, her på matriklen, for at overleve.

I other news, så er mindste guldet præcis 4 uger i dag – og sikke en måde at fejre sin fødselsdag på, hva’? 😉

Josefine - 4 ugerSådan en lille skrigeballon, men hun kan da også se sød, yndig og helt eftertænksom ud – om end bare for en stund <3 Og som I kan se, er de skønne Milestone Cards kommet i brug igen. Dem bliver man altså ikke træt af – og jeg har glædet mig til at skulle finde dem frem til i dag!

foto 3Og sikke en forskel 3 uger gør på sådan et lille fantastisk menneske <3

Lillesøster

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>