Louise Misha

Takket være min søde veninde, Nanna, fik jeg for nyligt øjnene op for et nyt mærke med det fineste tøj til min store pige. Som om jeg i teorien behøver at finde nye mærker, med endnu mere lækkert tøj, Hmm… Men hvor om alting er, så er det simpelthen så yndigt.

Mærket hedder Louise Misha og laver virkelig yndigt tøj i anderledes prints og design. Det hele er meget piget, meget nuttet og meget Bella.

Louise Misha ligger ikke i den billige ende af skalaen, men jeg synes det kompensere rimeligt, at mærket er specielt og at det ikke findes på ethvert gadehjørne. Jeg har endnu ikke afprøvet kvaliteten af tøjet, men rygtet siger at det lever op til kravene for et børnehave-barn… Og det siger ikke så lidt!

Mærket forhandles bl.a. hos littlecolumbine.com og på Louisemischa.com egen hjemmeside.

Her er et par af mine favoritter, der helt sikkert skal hjem og bo i Bellas garderobe.

Jeg drømmer om at gå all-in på tøse-fnidder og matche tøjet med sløjfer fra Little Olga og sandaler i guld fra Angulus, men det er jo bare mig… Mulighederne er mange – både for at drosle det lidt ned og for at peppe det på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>