Livet med børn

Vores søndag stod virkelig i hyggens tegn i dag… Moster skulle passe lillesøsteren – og mor, far og Bella skulle ind og se Hr. Skæg på Skråen og efterfølgende have lækker frokost og bare HYGGE! Men bum… Så slog livet med børn lige ind.

Min søster ringede imorges for at fortælle, at min mor desværre var blevet indlagt med blindtarmsbetændelse – og hun havde ikke fået sovet hele natten, da hun havde været ved min mors side. Så hun var ikke lige i nogen stand til at passe børn!

Det er som sådan ske for alle – det ved jeg bedre end nogen anden, men da Bella så vågnede klagede hun over ondt maven. Det har vi prøvet før – det plejer at gå over med lidt ro og morgenmad. Det gjorde det så ikke i dag.

Vi shanghajede farmor og farfar til at passe Fine og fløj afsted til Brønderslev… I bilen endte det så desværre med at Bella kastede op… Så ingen hygge-søndag og ingen Hr. Skæg til os i dag! Øv!

Så nu sidder jeg på sygehuset hos min mor, som venter på at blive opereret, mens Michael passer børn hjemme hos sin mor og far…

Med et kæmpe ønske om, at I derude har en bedre søndag end jeg kan diske op med!!

 
Sådan en laban kan min store pige være – når hun ikke ligger med ondt i mavsen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>