Lækkerier fra Littlem.dk

(null)

(null)

Endelig åbnede den aller skønneste webshop med de aller skønneste mærker, nemlig littlem.dk – og jeg fik købt lidt nyt til min Fine.
Jeg havde længe crushet godt og grundigt på mærket Balloon Cph, så det fik jeg erhvervet lidt af.
Det er simpelthen bare så lækkert, at det ikke bliver det sidste jeg får købt derfra. Fine har faktisk nærmest levet i sættet siden vi fik det!

Ud over det fine sæt fik jeg også købt de yndigste pink glimmer “sko” fra Petit Nord. De var rimelig pricy, men hver en øre værd. De er så yndige – og liiiiige mig!!

Ikke nok med at min pakke kom dagen efter jeg bestilte, men i pakken var også små gaver. Den søde lille skum gris og en pose Smarties, og selvom Malene uden tvivl har haft travlt, så var der også en håndskrevet hilset mega win win og overskud!!

Jeg er ihvertfald FAN og ligger snart min næste ordre :-)

Og for en god ordens skyld, skal jeg lige sige, at dette indlæg på ingen måde er sponsoreret. Det er bare en god gammeldags anbefaling, fordi jeg har haft en skøn oplevelse! Just so you know…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>