Klar. Parat. Dagpleje start.

Så er det efterhånden ved at være en måneds tid siden Fine startede i dagpleje. Hun har taget det i stiv arm og har bare nydt det! Faktisk har hun taget det bedre end moren… 😉

Jeg ved ikke hvorfor jeg synes det var så tåbeligt svært, at lave få købt de ting ind, som Fine skulle bruge i DP’en, men det var det altså. Derfor håber jeg at denne liste kan hjælpe en eller anden derude.

Min huskeseddel ser således ud :

  • Regntøj
  • Termotøj
  • Futter
  • Jakke
  • Sko
  • Sengetøj
  • Bamser
  • Sutter (evt. med navn).
  • Ekstra tøj

Regntøj. Jeg har længe haft øjnene åbne efter regntøj til Fine, da det er svært at finde til de helt små. Uden at det bliver alt for vildt for morens øjne. Derfor var det som sendt fra himlen, da jeg faldt over det fine regntøj fra Wheat. Gud, hvor er det fint – og eftersomt det er fra Wheat, så er det helt sikkert også god kvalitet. Det skulle i hvert fald undre mig meget andet.

Skærmbillede 2015-05-05 kl. 22.56.11

Termotøj. Jeg har det skønneste sæt fra mærket Cupcake, som jeg brugte til Bella. Det skal bestemt bruges igen. Havde jeg ikke det, så havde jeg investeret i denne dragt fra Wheat.
Jeg synes den er så fin – både i kvalitet og farve. Vild med rosa – det tror jeg nu nok lige!

Skærmbillede 2015-05-18 kl. 23.01.16

Futter. Bella har altid brugt den bløde futter fra Melton og jeg tror Fine viderefører den tradition. Dem kender alle forældre vist efterhånden. De er bløde, de er varme og de bliver siddende på fødderne – what’s not to love.
Det skulle da lige være at de ikke findes i ROSA!!

Jakke. Fine skal selvfølgelig have en sommerjakke – og jeg tror godt nok, at det bliver nødt til at blive den fine jakke fra Wheat. Jeg er så forelsket i det design og selvfølgelig i farven. Bella har allerede jakken, så jeg ved at kvaliteten er i top.

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 21.07.12

Sko. Eftersom Fine ikke går endnu – og jeg tror, at der kommer til at gå et stykke tid endnu inden hun kommer på to ben, så skal de ikke forhindre mig i at forelske mig i sko til hende. Ifl. min dagplejemor og søde svigerinde (som er en og samme person), så kommer det til at hæmme hende, hvis jeg stopper sko på hende for tidlig. Så det gør jeg ikke, men hvis jeg gjorde… Så blev det altså disse.

Skærmbillede 2015-02-01 kl. 21.09.19

Sengetøj. Her sværger jeg altså stadig til mit favorit-sengetøj of all times. Soft Gallery’s ugle-sengetøj! Jeg elsker simpelthen det sengetøj!! Så det skal hun da have med i dagplejen, så jeg ved at hun også der sover trygt, blødt og godt.

Skærmbillede 2015-02-18 kl. 22.00.06

Bamser. Herhjemme sover Fine altid med to bamser. En på hver sin side. De er begge kaniner og de er begge fra Jelly Cats. Dem skal hun selvfølgelig også have med i DP’en… Ellers tror jeg ikke, at jeg bliver videre populær. Hun kan nemlig ikke sove uden dem.

Skærmbillede 2015-06-24 kl. 20.05.06 Skærmbillede 2015-06-24 kl. 20.04.43

 

Sutter. Køb mange. Køb tit. Findes der nisser med trang til sutter, fordi så bor de nok her… Eller hos en dagplejemor. De har det med at forsvinde – ud i det blå.
Sutter med navn kan du lave her.

Ekstra tøj. I denne udsalgs-tid kan man finde så mange lækre mærker til ingen penge – og det er netop det ekstra tøj kræver. Det skal ikke koste noget, fordi det ligger bare i en æske og samler støv. Det gør vores ihvertfald for det meste. Det er meget sjældent, det er i brug og derfor har jeg også valgt at investere i Bilkas bedste mærke, Mads & Mette. Lækker kvalitet til billige penge. Win-Win!

Det var min lille guide til Dagpleje-start! Så er det praktiske på plads… Og så er det endda den nemme del…
På et tidspunkt går det op for en, at sådan en DP-start betyder, at man skal undvære sit aller-vigtigste i de alle-vigtigste timer i døgnet… Og så er det først, at det bliver rigtig svært!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>