Karneval i Aalborg

Så blev det endelig Karnevals tid i Aalborg og her sidder jeg… Med vand i fødderne og kæmpe mave – og lyst til at skabe mig som en på 16 år.
Hmm.. Kunne man bare lige smide maven en enkelt lille dag, så havde jeg nok valgt i dag! Fordi mens jeg sidder her blandt rockmusikere og smukke ponyer, så vil jeg også dækkes til i glimmer og drikke shots og gå i optoget i fantastisk solskins vejr…

Men men… I år sker det ikke. Heldigvis har jeg en sød og dejlig veninde, Nanna og hendes skønne datter, der tog mig med ud og spiser brunch, mens de andre skaber sig i optoget.
Der bliver altså passet godt på mig :-)

Karnevallet er godt nok bare noget helt specielt, men man skal altså være en del af det.. Ellers er det faktisk bare en kæmpe flok unge mennesker (den betegnelse går vi stadig under – basta!!), der vælter rundt, griner, hygger sig og drikker sig en kæmpe kæp i øret. I år menes der vist at have været mellem 60.000-70.000 af disse unge mennesker… Sikke en fest!!

I vores lille gruppe bliver der heldigvis altid gjort super meget ud af kostumerne – og i år var bestemt ingen undtagelse. Pigerne blev forvandlet til de smukkeste ponyer og drengene blev til seje rockstars.. Og selvom drengene ALTID ender med at bestille deres kostumer 4 dage før ender de altid med at være super seje, ret specielle og til tider en lille smule ..øhh.. klamme! I år var de bare SEJE 😉

Lige som alle andre år bliver der gjort en hel weekend ud af det. Fredag hygger vi om aftenen med at gøre de sidste detaljer klar mht. kostumerne, lørdag er der dømt fest og farver heeeeele dagen og søndag spiser vi frokost sammen og hygger. Det er bare den skønneste dag altså!!

Som I nok kan fornemme glæder jeg mig som et lille barn til om 365 dage, hvor jeg helt bestemt skal vælte rundt i optoget, morer mig som en på 16 år, mens jeg er dækket til i glimmer og palietter og drikker verdi!!

Her er et par billeder fra morgenfesten, hvor pigerne gjorde sig klar og drengene drak – som sædvanlig :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>