Jeg drømmer liiiige..

Jeg drømmer og savler liiiige lidt…

Denne gang er det over noget så simpelt som en ny vogn til vores samling!!

Jeg har virkelig forelsket mig i denne Bugaboo Donkey duo vogn. Jeg synes den er noget så smart.

Den ville være helt perfekt, når JEG skal afleverer Bella i børnehaven. Barnet er (heldigvis) indrettet sådan, at hun er dødtræt om morgenen også selvom klokken er 9 – og det er altså ligemeget om hun er kommet i seng kl. 19.30 eller 23.00… Så jeg ved bare, at jeg ikke får hende til at gå ned i børnehaven!
Med denne vogn kunne jeg liiiiige slå to fluer med et smæk… Lillesøster i liften (hun sover selvfølgelig stadig kl. 9!!) og storesøster ved siden af. Så er der da en chance for at vi når ned i børnehaven inden kl. 9.

Derudover er den jo virkelig smart at have med ind til byen og cruise rundt med, den har det fineste lille indkøbsnet monteret, den er nem at pakke sammen til ferierne… Jamen, min begejstring vil ingen ende tage!

Bugaboo Donkey Duo

 

Bortset fra når jeg ser prisen.. Den er desværre ikke ligefrem gratis, meeeeeen… Mon ikke der kan spares op til den – når nu den vil være så smart og praktisk til vores lille familie 😉

Drømme-mobilen kan købes her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>