Insta-mania

Det er ikke den helt store hemmelighed, at jeg er meget glad for Instagram og Facebook. Jeg synes det er så sjovt at hoppe rundt og få et indblik i andres liv. Det er også der jeg henter stor inspiration til både mit hjem, min mode og mode til bette B.

Instagram blev jeg introduceret til af min søde veninde, Nanna. Hun var selv lige kommet på og var meget begejstret. Egentlig troede jeg aldrig, at jeg ville få det brugt.. Men hold da op, der blev jeg taget ved næsen. Jeg var solgt og fik hurtigt overtalt Michael til at hoppe på også. Haha.

Billederne i toppen er de 4 billeder på min instagram, der har flest likes. 2 af billederne er fra i sommers, da min bedste veninde blev gift. Smukkere brudepar og mere fantastisk dag skal man lede længe efter. Uha, gid man kunne opleve det igen! Ellers er det et billede af min bette B. gennem livet. Et sammensat billede af hende, da hun var 1 dag, 1 år, 2 år og 3 år. Hun er bare for dejlig!! Det sidste billede er af mig selv og bette B., da vi var i Thailand i sommers. Billedet er taget af Michael, mens vi boede på et “tømmerflåde-hotel”, lige ud til en flod. Jeg har aldrig prøvet noget lignende – og kommer nok aldrig til det. Det var FANTASTISK!

I kan følge mig på instagram under @queen_gregersen eller på facebook.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>