I skal ikke snydes

Nu er det nok sikkert og vist, at jeg “jinxer” skidtet, men det går sgu endelig godt her i Vejgaard. Miraklernes tid er ikke forbi – og efter 7 måneder, så sover Fine skisme endelig!! Hip hip hurra og jubiiiii!!

Vi (og når jeg skriver vi, så mener jeg egentlig mig) var sådan i snit jo oppe minimum en gang i timen HVER nat i knap 1,5 måned og om dagen sov Fine 2*40 minutter… Jep – kan I forestille hvor langt ude på kanten jeg var skubbet… Og i de timer, hvor hun var vågen var hun aldrig rigtig glad… Og alt det pga. de f**king tænder!!!

Men den sidste uge har været velsignet… Hun sover 40 minutter til formiddag og min. 1,5 time til middag… Og og og… Hun vågner max. 2 gange om natten nu for at spise… Og allervigtigst af alt, så er hun så glad og så yndig og så charmerende i sine vågne timer.

Gud, hvor kan man virkelig blive presset, når man ikke får sin søvn – og især når man er så glad for den, som jeg virkelig er.

Så lige nu går det ski’ godt – og jeg nyder min smilende lille mus OG min elskede nattesøvn!!

(null)

(null)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>