Hej tænder – farvel søvn

Ohhh yes… Fine-fis har fået sin første tand. Hvor er det bare fedt… Men tand nr. 2 (der er under vejs) derimod skaber ravage i Vejgaard.
Det har nemlig resulteret i feber, snot i endeløse baner og endnu en omgang “gammel-mands-hoste”. Fedt!! Hvis jeg troede at jeg fik for lidt søvn før, så har jeg da fået mig en gevaldig lussing.

Ej – det er da bare så synd for mit bette nus. Hun er i den grad ikke glad for situationen og er ikke et af de børn, der bare sover sygdommen væk. Nej nej.. Her kommer det med 120 i timer og splitter alt hvad der hedder fast føde, søvn og smil af.

I nat fik jeg en halv times søvn – og det var da bare dejligt… Ud over min halve times skønhedssøvn brugte jeg mine natte-timer på at rende i pendulfart mellem soveværelset og Fines værelse – for at sidde og vugge hende i søvn.

Drømmen for denne weekend var ellers ski’ go, hvis jeg selv skal sige det. Lille fisen skulle over i sin store-pige seng (populært kaldet en tremmeseng), vi skulle have lavet om på det lille værelse og hun skulle have ægte morgenmad for første gang… Men sådan skulle det ikke være. Vuggen kan vi ikke undvære med 7000 opvågninger hver nat, i og med vuggen ikke forsvinder har vi ikke kunne lave om og eftersom der nærmest kun står mælk på menuen er ægte morgenmad fuldstændig udelukket.

Nåh, men det går selvfølgelig over og det er da fedt at hun har fået sin første tand – og forhåbentlig bryder tand nummer 2 snart frem, så det her hulumhej-sygdom er fortid.

Håber alle har haft en skøn weekend med en del mere søvn end her på matriklen!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>