Gregersen julen * 2

Julen i år blev en dobbelt omgang – og det kommer den formentlig til at gøre de næste mange år frem. Det håber jeg faktisk :-)

Jeg er meget glad for min mooooar og det der med at holde jul uden hende – det dur bare ikke lige i min optik. Så de sidste par år (faktisk siden Bella blev født) har vi holdt juleaften den 23. December, når vi skulle være hos farmor og farfar den 24. Det spiller bare – og jeg mangler ikke noget (læs: min mor).

Vores farmor arbejder hvert andet år og derfor har det altid givet sig selv hvordan fordelingen for højtiden lød. Det ene år er den store jul med julemiddag, risalamande og hjulspin om juletræet. Det anden år er det den lille jul, hvor vi kun danser om juletræet og åbner gaver sammen… Men sådan kunne det ikke gøres i år. Vi har jo fået babyer – 3 i streg, that is. Så vi prøvede at holde jul hos familien Gregersen den 23. December…
Og sikke en succes!! Det var akkurat lige så hyggeligt som havde det været den 24. December.
24 timer fra eller tid 😉 Og i og med at babyerne er så små og alle skulle i seng mellem 19-20, blev der holdt børne-jul om eftermiddagen og voksen jul efter kl. 20… Så fik alle mødre, fædre og bedsteforældre lov at nyde deres mad (og gaver) i fred og ro – og det er jo nærmest en julegave i sig selv.

Den 24. December havde vi lokket min Moar, min lillesøster og svigerfar (svigermor skulle jo arbejde, husker I nok) til Vejgaard – og det var bare endnu en skøn aften! Akkurat lige så hyggelig og gennemført som dagen før!

Så stilen er ligesom lagt for fremtiden. Hvert år – 2 juleaftener… Men det er da heller ikke sådan at kimse af!!
Dobbelt op på hygge, julemad og gaver… Win win og win.

IMG_0924.JPG

Og så lige et noget forsinket, men meget velmenende GLÆDELIG JUL fra mine smukke piger <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>