Gaveregn

Hvis der er nogen, som er blevet forkælet tidligt i deres liv, er det da vist vores Fine.
Hun er en meget heldig “lille” baby. Hun er blevet noget så begavet siden hun kom til verden. Det skal jeg love for..

Sophie Giraf og Teddy Hjemmestrik Milestone Cards Gaveregn
På billederne kan I se et par eksempler på de skønne gaver lille Fine har inkasseret.
Det indebærer både lækkert babytøj, både købt og hjemmestrikket, dejlige Jellycats, Sophie Giraf, sutter og meget mere.

Hver og en har gjort lykke her på matriklen!

Ikke mindst de flotte Milestone baby cards – som virkelig fortjener et indlæg helt for sig selv. De er allerede godt i brug herhjemme – og nu fåes de også som Pregnancy Cards… Men mere om det senere!

Jeg var noget spændt på hvordan det ville foregå med barsels-besøg i hjemmet. Sidste gang foregik det jo på barsels-hotellet i Aalborg City og vi skulle nærmest ikke løfte en finger, når der kom gæster. Det skulle vi sådan set heller ikke herhjemme.
Da vi kom hjem fra hospitalet havde min søster da lige ryddet op i hele hytten og gjort hovedrengøring! Og det er altså ikke nogen lille opgave her i hytten..

Mht. mad og drikke havde vi sørget for at kælderen var fyldt til randen med dåse-godt og derudover sørgede vores skønne gæster selv for forsyningerne.
Michaels søster kom med kage, kanel-snegle, af den allerbedste slags.. De var nemlig hjemmelavede! Uha, min tænder løber helt i vand ved tanken (der er vist 3 tilbage i fryseren – WIN!!) Min lillesøster havde fyldt vores fryser med mad og min mor kom med rugbrød og pålæg nok til en hel hær, så vi har intet manglet og det samme tror jeg om vores gæster :-) Så det kan altså anbefales at få sig sådan en lille størrelse, i hvert fald når man har familie og venner som vi har…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>