Forårs fristelser

Selvom der stadig er dødirriterende meget sne – og sikkert er det mange dage endnu, så er jeg altså gået lidt i forårs-mode herhjemme. Alle butikkerne lokker jo også med alle de nye smukke varer – og jeg har allerede forelsket mig i aaaalt for mange af dem. Så her er alt ved det gamle.

Jeg er så småt begyndt at kigge lidt efter forårs-godter til Bella. Hun skal have ny jakke, nye støvler og nye sandaler. Problemet er lidt at der er alt for mange skønne ting. Hvordan skal man begrænse sig til et sæt. Det er da noget nær umuligt.

Indtil videre er disse ting i spil. Har du en favorit?

Som altid er jeg FAN af Angulus. Ikke kun pga. det fine design, men nok mest fordi Bella er en lille smule “kalv-knæet” (hedder det egentlig det? Sådan helt officielt) Nå, men det er hun altså og deraf så skal hun have noget ordentligt fodtøj.. Og det har vi fundet i Angulus.
Sidste år købte vi en en Wheat jakke, som vi var meget glade for, så det bliver sådan endnu en til denne sommer – bare i en anden farve selvfølgelig.
Heldigvis er Bella stadig glad for lyserød. Thank God! Jeg ved seriøst ikke hvad jeg skal gøre, når lyserød ikke er en del af hendes yndlings-palet mere… Fordi det er min absolutte favorit farve. Så har jeg heldigvis Fine, som jeg kan bestemme over lidt endnu.

Jeg synes nu også at disse ting er super fede – og måske lidt mere passende til en 4 snart 5 årig. Der er ihvertfald lidt mere kant på og ikke tingene er ikke nær så nuttet, som det første sæt. Dog må jeg indrømme at det lyserøde sæt rykker lidt mere i mig… Jeg er uforbederlig.

Mht. absolutte MUST HAVES til Bellas garderobe har jeg ikke helt bestemt mig endnu, men der er dog et par favoritter, der allerede nu har sneget sig ind. Primært fra Marmar – en vinder i hver sæson.

Jeg er fuldstændig forelsket i Marmars nye print og farver. Det ryger direkte i kurven – og det er sammen med den fantastiske ballerina-kjole fra Gro. Det er skønne styles, som jeg ved Bella vil blive tosset glad for og som kan gå til både børnehave og til fest.

Sko fra Angulus // Jakker fra Wheat // Kjole fra Gro // Nederdele og bluse fra Marmar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>