For the love of… Wheat

I mange år har jeg været dybt forelsket i et mærke. Wheat.

Det var et af de første mærker vi fik i butikken – og lige siden har det været en favorit. Det er i den grad ikke blevet mindre efter vi har fået Fine. Jeg har nemlig opdaget endnu en fantastisk ting ved mærket. Man kan få de yndigste kjoler til storesøster og lillesøster – i samme stof, men i forskelligt design. Så yndigt og helt perfekt. Ihvertfald til min smag.
Jeg synes simpelthen det er så fint at klæde pigerne ens, men i og med at der er 4 års forskel på dem, dur det ikke at give dem den samme kjole på. Den ene er for nuttet til Bella og den anden er for “voksen” til Fine.

Jeg har allerede udset mig et par favoritter til pigerne i Wheats sommerkollektion, som så absolut må herhjem og bo.

Som I jo nok allerede ved, er jeg en suuuucker for lyserød, så disse kjoler er da et #musthave her på matriklen. Dem må og skal jeg eje.

 

Disse to kjoler er ikke helt ens, men jeg er vild med at de begge er i blå nuancer. Kjolen med blomster vil Bella elske. Den har det perfekte snit til hende og hun elsker blomster – akkurat lige som sin mor. Kjolen til Fine er så yndig og rolig. De bliver så smukke til sommer, men vi er begyndt at løbe tør for begivenheder, der kræver smukke kjoler.

Det er ikke kun smukke kjoler, som Wheat er dygtige til. Herhjemme er vi også noget så glade for deres overtøj. Termo-tøjet har Bella haft i to sæsoner nu – og det bliver ved med at være fantastisk. Både i form og farve. Det er blevet brugt så rigeligt, men det kan bestemt ikke ses.

Sidste år fik Bella sin første sommerjakke fra Wheat og det har været en udpræget succes, så I år får begge piger jakker derfra til sommeren, som forhåbentlig er lige om hjørnet.

Wheat laver selvfølgelig ikke kun kjoler og overtøj. Jeg er også vild med deres bodyer, der altid er i lækker blød kvalitet og til en virkelig god pris. Desværre er det lang tid siden jeg har investeret i bukser fra Wheat af den simple årsag, at Bella ikke vil gå i bukser. Jeg håber jeg kan lokke hende i nogle af de smukke bukser i blomster-print, som Wheat er så gode til at lave.

Så hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Wheat endnu, så må det vist være på tide.

Ps. Deres drengetøj er altså også helt eminent. Så hvis der er et par drenge-mødre, der kigger med, så ind på www.wheat.dk med jer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>