Finefine.dk

Skærmbillede 2015-07-17 kl. 00.02.04

I dag åbner en af Danmarks nye shop til børn, Finefine.dk – og jeg er simpelthen så ski’ heldig, at jeg skal være fast blogger for shoppen. Mon de har valgt mig, da jeg selv har en Fine? Hmm… Under alle omstændigheder er jeg super heldig og jeg glæder mig som et lille barn til at komme i gang med at skrive om shoppen, deres produkter – og om alt hvad de kan tilbyde deres kunder.

Det er egentlig ikke fordi der mangler butikker på det store internet! I guder nej… Men jeg synes faktisk, at konceptet, som finefine disker op med, mangler. Det virker gennemtænkt – ned til mindste detalje! Lige fra logoet til udvalget af mærker.

Hos Finefine har Pennie (som står bag finefine.dk) valgt at fokusere på den skandinaviske stil – enkelte designs – og linien er overvejende unisex. Derudover gør de sig umage for at finde nye og anderledes brands, for at introducere dansker fra andet end “de almindelige” danske mærker, som vi er vant til efterhånden.

Lige nu bugner det med shop til børn på nettet – der dukker nye op hele tiden. IG har åbnet mange døre, måske endda lidt for mange?
Personligt tror jeg, at de fleste tror, at det er nem beskæftigelse, der giver mere fritid end et almindeligt fuldtidsjob. Dertil må jeg tilføje et kæmpe stort FORKERT! Hvis ikke man har en reel kærlighed for sin shop og for sit arbejde – så kan man lede længe efter succes.

For at skille sig ud i mængden af shops, der popper op hist og her, så kræver det uden tvivl blod, sved og tårer – og en arbejdsuge på noget mere end 37 timer om ugen. Det er hårdt arbejde – og for at få sin shop til at blive en succes, kræver det helt sikkert også at man kræser om sine kunder, yder god service og elsker det man laver. Selv kl. 2.30 om natten, når man sidder og opretter nye varer eller gør klar til udsalg.

Jeg forventer mig store ting af finefine.dk. Bag shoppen står nemlig en kvinde, der opfylder netop de ovenstående krav. Hun ved hvad hun vil og hvad hun ønsker at tilbyde sine kunder. Hun har #kant, hun er #klassisk, hun er #kreativ. Hun er finefine.dk

Skærmbillede 2015-07-16 kl. 23.59.28

Finefine.dk åbner imorgen, fredag d. 17. Juli, kl. 12 og giver -15% på ALT i shoppen HELE weekenden!

Du kan følge finefine på facebook her og på deres instagram, finefine.dk

Jeg ved ikke med jer, men jeg skal skam sidde klar ved tasterne.. Happy shopping everyone – og god weekend!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>