Fastelavn er mit navn…

IMG_1482

Så er det skisme snart Fastelavn – og jeg er vild med det. Akkurat ligesom jeg er vild med Karneval, både i børne og voksen version, og Halloween. Kan man klædes ud i alverdens farver med masser og glimmer og glitter – I’m there!!

I år har Bella valgt at være Bloom fra Winx Club. Hmm… Eftersom den tegneserie er en million år gammel og ikke på sit højeste her i DK, kan sådan et kostume ikke købes. Ihvertfald ikke herhjemme…
Hvad gør man så? Jo – den knap så kreative mor prøver at blive kreativ og laver kostumet selv. Heldigvis måtte jeg ikke starte helt fra bunden, da jeg fandt et sommerfugle kostume i Fætter BR i de ønskede farver.
Det er blevet strippet for vinger, sommerfugle og tilsat ‘diamanter’ og masser af palietter. Derudover er der købt englevinger, der er spraymalet og bedækket med ‘diamanter’ – og vupti… Så har man et Bloom-kostume og Bella er lykkelig! Kæmpe win!!

Fine-fis har heldigvis ikke sat de store krav, så moren bestemte. YES! Jeg nyder det så længe det varer… Det blev noget så simpelt som et Nemo-kostume fra Fætter BR, der ikke kræver andet end lidt elastik ved ærmerne, så passer det perfekt.

Knap var dagen i dag overstået, før Bella og bedste veninden, An, proklamerede at de havde snakket om hvad de ville være til børnekarneval og jeg måtte gerne lave endnu et My Little Pony kostume til dem. I år ville de være Rainbowdash – begge to. Ok – tak – og ja – så må jeg da hellere komme i gang. Maj er jo nærmest lige om hjørnet.

Hvis man ikke har lige har nogle børn, der dikterer, hvilket kostume de ønsker sig til fastelavn eller karneval, så kan I jo passende finde inspiration i billederne nedenunder.

Som kæmpe sushi-fan overvejer jeg om Bella og Fine skal være soya og sushi næste år. As if, jeg nogensinde får Bella til det… Mon jeg kan lokke Michael til at være det sammen med mig? Det må tiden vist vise…

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>