ENDELIG <3

I August 2009 blev jeg inviteret på den smukkeste ferie til Cypern af min skønne kæreste gennem 6 år. Derefter blev jeg præsenteret for den smukkeste ring med det fineste spørgsmål af samme fantastiske kæreste. Spørgsmålet var “om jeg ville gifte mig med ham?”. Det spørgsmål var heldigvis det nemmeste i verden at svare på : JA!

I November samme år, blev jeg gravid med Bella, så det blev ikke til noget bryllup i 2010. I 2011 gik butikken ikke alt for godt, så vi valgte at spare brylluppet væk. I 2012 lukkede butikken så, bum bum. I 2013 tog vi til Thailand og blev jeg gravid med Fine-fis og i 2014 kom hun til verden… Og vupti – så gik der lige pludselig 6 år og har står vi så – helt andre mennesker end i 2009, men heldigvis lige så forelskede og med lige så meget lyst til at blive hinandens – sådan på voksen-måden.

Faktisk var brylluppet allerede i støbeskeen i år, men vi manglede simpelthen de sidste ting, som skulle falde på plads – og den helt rigtige dato, som bare ikke lige bød sig i 2015..

Så i 2016 bliver det. Helt præcis den 18. Juni 2016 <3 Og jeg glæder mig, jeg glæder mig sådan helt ned i maven!! Det bliver helt sikkert den mest fantastiske dag, med de mest fantastiske mennesker, hvor vi skal fejre den mest fantastiske kærlighed. What’s not to love about love.

Der er gået ren #bryllupspam på min instagram-konto – og jeg elsker det! Hvis I også elsker det, så er I mere end velkommen til at følge med på @madebygregersen_dk

Ikke nok med, at Michael og jeg skal giftes næste år! Vi er i den vanvittige situation, at Michaels lillesøster og hendes forlovede/baby-daddy også skal giftes næste år!
Det er simpelhen så skønt at dele (endnu en) fantastiske livs-begivenhed med min svigerinde, som jeg faktisk også føler er min lillesøster (jeg har trods alt kendt hende siden hun rendte rundt med bøjle på bisserne og var håbløs forelsket i Eminem) – og have ihvertfald én der forstår forskellen på creme og æggeskals-farve og som bestemt forstår vigtigheden i 30.000 små lys – og som elsker at modtage mit pintrest-bryllups-spam i tide og utide! Derudover forestiller jeg mig, at hun præcis forstår, når man får bridezilla-fornemmelser… Fordi det får jeg… Det ved jeg bare! Og vores bryllup bliver fantastisk – og deres bryllups bliver fantastisk – og det bliver bare endnu et fantastisk år <3

Så jeg håber I er klar på bryllupsspam – because this is happening :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>