Det der med drenge…

Forleden var vi oppe og se en helt ny lille. En lækker lille knægt på knap 3700 g. og nogen-og-halvtreds cm. I kan nok se, hvorfor jeg synes han var lille bitte, når mine piger kom ud på henholdsvis 3990 g. og 4740 g! Lige gyldigt størrelse, alle 3 dejlige unger.

Nåh, men som jeg sad og ihh’ede og åhhh’ede over den her lille nye skabning kom hans mor og jeg til at snakke om, at det ikke altid er lige nemt at finde tøj til de skønne drenge børn. Det er bare nemmere med tøserne. Det har jeg også altid synes – og især, da vi havde butikken. Det var bare sværere at styre sig, når det kom til tøse-tøjet. Så heldigt for mig er jeg beriget med to tøse-børn, så jeg har ikke tænk over det… Og jeg blogger jo heller ikke om det… Fordi, hvorfor skulle jeg? Men min søde veninde nævnte at hun tit læste med er på bloggen, men var lidt ideforladt nu, hvor bette-fis viste sig at være en knejt.

Det skal være løgn, skal det. Så jeg har været lidt rundt i webshop land og lede efter lækkert drengetøj i lækkert design og kvalitet – og jeg har fundet masser af godter. Faktisk så meget, at jeg selv sidder og ønsker mig en lille ny med en lille tap.

Det jeg synes der er så ski’ smart ved drengetøjet – og som drenge mødre helt sikker synes er død-irriterende er, at det er begrænset med farver. Så alt kan nærmest mixes på kryds og tværs. Det er sgu da smart! Det er netop den udfordring jeg har med Fines skab. Jeg køber et sæt hist og her – og så er der lige pludselig tusind farver og intet kan bruges sammen!

Som I kan se er jeg til blå og grå. Det er bare så flot! Både sammen og hver for sig. I Fines garderobe er der også masser af grå – den farve er bare fin til begge køn!

Nå, men jeg forestiller mig, at der nu også skal lidt til drengene på bloggen for eftertiden. Det kan vel ikke skade noget, at holde sig opdateret på det køn heller… Man ved jo ikke hvad fremtiden bringer!

Alt tøjet er fundet hos www.gladerollinger.dk

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>