Dengang det var 1. April

Egentlig skulle det jeg have skrevet det her indlæg for et par dage siden, men jeg blev lige grebet af sommerhus/ferie stemningen – og glemte alt om bloggen i et par dage.

Det har jo lige været den 1. April, hvis det er gået jeres næse forbi – og lige fra morgenstunden blev jeg taget ved næsen.

IMG_2522

Jeg var nærmest mere død end levende, da jeg tjekkede mine mails den morgen, men registrerede alligevel at det var noget af et tilbud for små 300 kroner. Jeg havde ikke skænket det en eneste tanke, at det kunne være en aprilsnar.

IMG_2523

Mens jeg sad på det lille hus (ja, jeg er en af de mennesker), læste jeg overstående nyhed. Jeg fangede Michael efterfølgende og fik vist sagt “så er det da sidste gang vi har været i Lalandia”! Der gik nok en go’ halv time med bitchen over Lalandia før det slog mig, hvilken dato det egentlig var.

IMG_2521

Da jeg tjekkede instagram faldt jeg over denne, som jeg umiddeltbart godt vidste var en aprilsnar, men jeg nåede da lige at tænke, at et var en god ide… Man kan aldrig lære for tidligt – og Skæg ville sikkert være ski’ god til at finde logikken i det skidt.

IMG_2524

På facebook faldt jeg også over denne – og jeg ville helt sikkert se den film! Bring it on…

IMG_2530

Det skulle jo ske før eller siden… Og hvorfor ikke lige den 1. April.

Jeg har kun en enkelt gang forsøgt mig med en aprilsnar – og det var da jeg var 17 år og bildte Michael ind, at jeg var gravid… Jeg havde øvet mig i ikke at grine, når jeg sagde det, heeeeeele dagen, mens han var på arbejde og det gik skide godt. Lige indtil han kom hjem og jeg endelige skulle fortælle ham min nyhed … Jeg holdte i akkurat 5 minutter før jeg brød sammen af grin og han sagtens kunne regne ud, hvad klokken havde slået. Jeg var så dybt skuffet over mig selv, t jeg ikke har turde begive mig ud i det siden.

FullSizeRender11

Denne her faldt Michael så for. Sådan i med begge ben og vitterligt hele kroppen… Først i dag viste han den til mig og JEG måtte sige til ham, om det ikke mons tro var en lille aprilsnar. Han så decideret skuffet ud. Man er vel inkarneret apple fan!

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>