Den spæde start – dåbsinspiration #1

Så blev vores Fine 3 uger gammel. 3 uger. Jeg begriber simpelthen hvor de er blevet af, men det er nu sandt nok. Ufatteligt at man det kan lade sig gøre, at være så forelsket i 3 mennesker, som jeg er. Michael, Bella og Fine. det er ufatteligt at jeg er så heldig. Hmm.. Mit liv er vitterligt for godt til at være sand – og jeg værdsætter hvert et minut med mine 3.

Nå nå – nok om den kæmpe store kærlighed og nu til dagens egentlige blog.

Selvom der stadig er lidt over 2 måneder til at Fine skal have sit helt eget navn, så kan moren jo ikke lade være med at tænke på invitationer, pynt og selvfølgelig, gaver, allerede.
Egentlig har jeg styr på invitationen. Så langt så godt. Pynten kommer vel lidt hen af vejen, satser jeg på og efter dagens barnedåb af vores fætter Benjamin, som blev noget så begavet, kører hjernen nu på højtryk for at finde på en masse gode ønsker.

Okay okay – indrømmet… Måske har moren allerede en lille bitte liste med ting, som det kan gå hen og blive svært at leve uden, men det er nu kun den spæde start.
Det omhandler bl.a. ovenstående smukke ting : Kaj Bojesen elefant og kanin, George Jensen moneyfant i pink, Fabelab sengetøj og foldetæppe, By Nord sengetøj, Design Letters børnestel, Illustation af Simone Thorup Eriksen m/royalt tema.

Til Bellas barnedåb var vi 60 gæster og listen er ikke blevet mindre til Fines. Der er nemlig kommet mange skønne unger til, men ellers tæller listen faktisk de samme dejlige mennesker – både vores venner og familie. Faktisk primært vores venner. Vi har valgt at holde Fines barnedåb på en lørdag – det gjorde vi også med Bella og det var så skønt at have søndagen til at komme sig over festen. Derudover blev Bellas barnedåb også til en kæmpe fest – og vi håber da på samme udfald for Fines fest, men det må tiden vise.

Nå men, tilbage til gaverne. Isabella fik så mange smukke, unikke og specielle gaver, som folk selv fandt på – og det håber jeg også vores venner og families fantasi rækker til her til Fines barnedåb. Det er i hvert fald super skønt at åbne gaver, som man ikke viste man ønskede sig. Vi har som udgangspunkt ikke tænkt os at købe den helt store og vilde gave til Fine. Hun får det samme som Bella fik, da hun blev døbt. En navnehalskæde med det smukke nye navn. Derudover overvejer jeg stadig hvad Bella skal give sin lillesøster. Gode ideer modtages med kys-hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>