Crossfit girls-boothcamp for the WIN

I December måned blev der lige pludselig smidt et tilbud i hovedet af mig.
Crossfit, 6 uger, 2 gange om ugen, 2 * 60 minutter om ugen i ren helvede… Og jeg sagde da selvfølgelig JA.

Sagen er den, at Michael og jeg (og en skøn bunke venner) har planlagt at tage på en sidste DRUK-ferie i år. Nu har vi  selvfølgelig allerede fået to skønne piger, men vores andre venner halter altså på det område. Så min plan er, at drikke dem så fulde hele ugen, at de aldrig gider være fulde igen… Og derfor lige så godt kan komme i gang med at skyde nogle arvinger ud. Go’ og udspekuleret plan, me thinks? Nå, men fuldstændig off-topic.

I og med at vi skal ud og rejse igen, så vil jeg altså have en krop, som jeg selv gider at se på i en bikini (let alone alle andre da…). Så på med JA-hatten, hvilket har betydet crossfit, træning, opstramning, sund mad, INGEN cola og ingen take-out (udover sushi – takgudskelov) de næste maaaaange uger, for ikke at sige måneder. Egentlig går det meget godt, synes jeg. Det er ikke de store kilo, der er er røget på de første 3 uger, men det går stille og roligt fremad. Heldigvis har jeg 6 måneder endnu til at løbe på, så det skal nok komme. Det satser jeg helt sikkert på.

Nå, men jeg er altså begyndt til det der Crossfit (jeg har faktisk gået der før – sådan for real for real, men det er nærmest en livstid siden. Det føles ihvertfald sådan) og det er ski’ hårdt og ski’ godt. Holdet, som jeg er tilmeldt er en bootcamp kun for piger. Der er altså noget ved at træne med en masse tøser – i akkurat samme båd, som en selv.
Jeg er ihvertfald super glad for det, selv med burpees, squads, push ups og hvad ved jeg – og er faktisk ligefrem ret ked af, at der kun er ca. 3 uger tilbage, men jeg har mistænkt mig selv for at fortsætte med det skidt.

Det er forresten her jeg går – ser det ikke bare brand hyggeligt ud? :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>