Cirkus Summarum 2015

IMG_6923

I går satte vi vores far på en mission. Få fat i billetter til Cirkus Summarum. Det er åbentbart ikke noget, man bare lige gør. Det havde vi ihvertfald hørt – og rigtig var skam rigtig nok. Hvad vi ikke havde regnet med var, at det blev en mission for hele Tric-kontoret at få fat i de billetter – men hva’ faen… Det lykkedes! Takket være farmand, Kenneth og Kristian fik vi ski’ gode pladser, så tak for den, drenge.

Bella har først for nyligt fået øjnene op for Ramasjang og alt hvad der hedder Skæg, Monsterbuster, Rosa fra Rouladegade og ham der Kristian… Især ham der Kristian (hmm…), men under alle omstændigheder står den på Ramasjang herhjemme hver morgen, troligt.

Skærmbillede 2015-03-27 kl. 09.49.30

Så da vi hørte at billetterne var lige på trappen, bestemte vi os for at skulle afsted. Bare Michael, Bella og jeg… Fine-fis får vist ikke det store ud af det endnu, tror jeg – og har jeg læst mig frem til. Det bliver ski’ hyggeligt! Vi skal afsted dagen efter hendes fødselsdag, så det bliver noget af en weekend – for alle parter. Forestillingen starter kl. 15, men vi tager tidligt afsted, regner jeg med og laver en hel dag ud af det med frokost, hygge og mor-far-bella tid.

Bella glæder sig allerede som vanvittig til at møde mange af sine nye idoler og jeg glæder mig til at se hende få en fantastisk oplevelse. Det bliver uden tvivl det bedste for mig den dag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>