Børnekarneval i Aalborg

Igen i år vil vi til børnekarneval i Aalborg med Bella. Hun var simpelthen så yndig sidste år i sit Rarity-kostume, som jeg (helt selv!!) havde lavet. Jeg havde også lavet kostumet til Bellas bedste veninde, som vi havde med – og som vi også skal have med i år. Hun var Twillight Sparkle.

IMG_6496.JPG

Som du nok kan fornemme, er jeg ret stolt af mine kreationer. Så stolt, at jeg har tilbudt pigerne at lave deres kostumer igen i år… Og til mit held vil de gerne være ponyer – igen. Det er åbentbart stadig på hit-listen!

An har valgt at være Rainbow Dash, en skøn pony i alle verdens farver. Bella derimod overraskede mig lidt og bad om at være blive en Elsa-pony. Dog ved jeg ikke, hvorfor jeg egentlig blev overrasket – det måtte vel komme før eller senere, at verdenerne kolliderede.

Så Elsa og Rainbow Dash bliver det. Så skal jeg bare lige have designet det inde i hovedet, så det kan blive en realitet til Maj. Jeg forestiller mig at Fine også ender med at blive en pony – og eftersom det er mig, der bestemmer, så ender vi jo nok i noget Pinkie Pie.

Til jer “stakler”, der ikke ved what the h*** jeg fabler om – så er det altså disse ponyer, der er i ganske høj kurs herhjemme.

Skærmbillede 2015-04-08 kl. 21.07.31

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>