Bloggermoms.dk – og om at være en af dem

Hvorfor mon jeg er blevet en del af Bloggermoms.dk...
Hmm… Egentlig har jeg ikke tænkt over at jeg og dermed bloggen skulle være en del af et af disse fællesskaber. Ihvertfald ikke før, at det blev bestemt at jeg skulle være hjemmegående og ikke have kollegaer at sparre med i hverdagen. Bloggen bliver jo, i og for sig, mit arbejde – det bliver ihvertfald noget jeg kommer til at hellige mig endnu mere, når min Fine starter op i dagpleje hos vores faster Milla. I den forbindelse er det egentlig skønt at have nogen i akkurat samme båd (men som altså har jobs ved siden af!), men som også elsker at blogge.

Det kommer som sådan ikke til at betyde det store for bloggen. Jeg har lavet et lille menu-felt i toppen (har I set det, har I, har I?), hvor du kan læse lidt generelt om bloggermoms.dk og hvorfor det er blevet en del af madebygregersen – derinde vil jeg også linke lidt til mine nye kollegaers blogge, hvis der er noget jeg finder spændende, hyle-morsomt eller bare informativt. Derudover er der et lille link ude i siden af bloggen, som viser hvor stolt jeg er at være en del af bloggermoms.dk, men det er vist også det.

Min blog er stadig min. Det er stadig mig, der skriver. Mig, der bestemmer. Mit liv, det handler om. Hvis jeg vil reklamere for noget er det MIG, der afprøver og mig, der står 100% bag mine ord. Hvis jeg vil lave konkurrencer, er det 100% MIG, der styrer det. Det er stadig MIN bloggerintegritet (ja, det er faktisk et ord nu), der er at finde her og den står ikke til at røre ved.

Skærmbillede 2015-03-30 kl. 22.28.46Jeg har allerede et skønt indtryk af mine bloggermoms-kollegaer, selvom vi er vidt forskellige og vores synspunkter er i hver sin grøft. De er søde, rare, venlig, kan diskutere på en sober og ordentlig facon – og så er de også ski’ sjove.

Hos bloggermoms finder du fx. en mor fra Dubai, en  mor, som tegner sine oplevelser, 2 mødre, der skriver sammen, en mor, som elsker fest og farver – og elsker at dele ud af sine fantastiske ideer – og en galning fra Vejgaard… og mange andre, der fortæller deres historie på liiige deres måde.

Jeg håber, at du har lyst til at følge med hos bloggermoms.dk.

Klik her for at finde link til bloggermoms.dk’s facebook, instagram og hjemmeside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>